Va recomandăm - Ardei prajiti în stil barbeque
Ingrediente:
- 4 ardei roșii
- 6 linguri Sos Teriyaki pentru marinat Kikkoman
- 30 g roșii uscate în ulei
- 10 măsilne verzi
- 20 g cremă de brânză
- 50 g capere
- 60 g brânză de capră rasă
- 60 g crutoane
- 8 felii de bacon
Mod de preparare:
După ce spălați, curățați și taiati in jumătate ardeii, ungeți pe interior cu Sosul Teryiaky pentru marinat Kikkoman. Spălați și tăiați roșiile și măslinele în cubulețe. Folosiți o furculița pentru a amesteca brânza, roșiile, măslinele, caperele și crutoanele, și condimentați cu 2-3 linguri de marinată și folosiți amestecul să umpleți ardeii. Înfășurați o felie de bacon în jurul fiecărui ardei și parjiti ardeii, la grătar pe o tavă, aproximativ 10-15 minute.
Poftă bună!
No comments:
Post a Comment