Wednesday, January 23, 2013

Firatta cu pui crocant si taietei

Ingrediente pentru 4 portii:
2 pulpe de pui la cuptor, fara piele, dezosate si taiate fasii
200 g de praz, tocat marunt,
un catel de usturoi, zdrobit
15 prune sau rosii sherry taiate pe jumatate
200 g de porumb dulce, stors
1 lingura arpagic, tocat marunt
1 lingura coriandru, tocat marunt
60 ml Sos Soia Kikkoman
150 g taietei de ou, preparati conform instructiunilor de pe pachet
6 oua batute
100 ml smanatana
30 ml ulei de masline

Mod de preparare:
 Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie mare, la foc mediu. Prajiti puiul, prazul si usturoiul timp de 1-1 1/2 minute. Adaugati rosiile, porumbul dulce, ierburile si Sosul Kikkoman si prajiti inca un minut.  Apoi adaugati taieteii  si imprastiati-i egal in tigaie. Amestecati ouale si smantana si condimentati dupa gust. Varsati amestecul de oua in tigaie, distribuindu-l egal. Nu va ingirjorati daca, cativa taietei ies din amestec. Puneti tigaia sub un grill preincalzit, timp de 5-7 minute, sau pana e gata. Transferati totul pe o farfurie mare, taiati-o bucati mari si serviti-o cu salata verde proaspata.

Timpul de preparare este de 35 de minute si contine 2126 kj / 508 kcal

No comments:

Post a Comment