Thursday, January 10, 2013

Cotlete de porc Teriyaki


Sosul Teriyaki pentru marinat Kikkoman pastreaza mancarea suculenta si condimentata. Este de asemenea perfect ca dressing pentru mancarurile de tip fast food, precum aripioarele de pui dar şi pentru preparatele din carne de porc.

Vă recomandăm o rețetă delicioasă - Cotlete de porc Teriyaki 
Ingrediente: 
- 4 cotlete de porc 
- 6 linguri Sos Teryiaki pentru Marinat Kikkoman 
- 2 linguri ulei 
- piper 
Mod de preparare: 
Marinați cotlele de porc în Sos Teryiaki pentru Marinat Kikkoman într-un vas acoperit, timp de 3 ore, la frigider. Îndepărtați excesul de marinată, ungeți cu ulei și gătiți la grătar sau într-o tigaie, pe fiecare parte, timp de 8 minute. Adăugați piper după gust. 
Poftă bună!

No comments:

Post a Comment