Monday, December 17, 2012

Sos Soia Kikkoman, preparat natural

Sosul de soia este unul dintre cele mai populare condimente sub forma lichida. Este ideal atat ca si condiment  in mancaruri cat si servit la masa. Acest sos de soia preparat pron fermentatie naturala, reprezinta, de secole, sosul de soia clasic.Poate fi folosit in prepararea dressing-ului, ca si condiment sau pentru marinat. Optimizeaza aroma mancarurilor din carne de vita, porc, pui sau peste, dar si a legumelor, putand fi folosit in bucataria asiatica cat si in alte tipuri de bucatarie. Sosul Kikkoman rafineaza aroma multor feluri de mancaruri europene

Sosul Soia Kikkoman este obtinut ptrint-un procedeu traditional de fermentatie, folosind ingrediente pure: boabe de soia, grau, apa si sare. Se obtin in jur de 300 de arome prin acest proces de fermentatie, care ofera Sosului de Soia Kikkoman aroma sa distincta. Nu sunt adaugati nici un fel de coloranti, conservanti sau amelioratori de aroma in timpul procesului de productie.

No comments:

Post a Comment