Friday, December 14, 2012

Procesul traditional de obtinere al Sosului Soia Kikkoman


Kikkoman produce sosul de soia, prin fermentatie naturala, respectand acelasi proces traditional de productie din secolul al XVII-lea. In primul rand sunt amestecate in cantitati egale de boabe de soia fierte si grau prajit si macinat. Procesul natural de fermentare naturala, efectuat dupa o reteta straveche din familie, este cheia succesului Sosului Soia Kikkoman prin comparatie cu sosurile de soia produse in mod chimic.

Kikkoman este liderul mondial pe piata sosului de soia si a condimentelor japoneze. Produce sos de soia prin fermentatie naturala de  peste 300 de ani, iar experienta sa in fabricare genereaza produse de cea mai inalta calitate.

Brandul Kikkoman este popular printre cei care adora sa gateasca si care folosesc doar produse in care stiu ca pot avea incredere. O unitate de productie olandeza a fost infiintata in 1997 in Hoogezand-Sappemeer pentru a satisface cererea tot mai mare de pe piata europeana de sos de soia si pentru a asigura prospetimea produselor Kikkoman.

Capacitatea anuala de productie a fabricii a crescut de la patru milioane de litri in 1997 la unspezece milioane de litri in 2007

No comments:

Post a Comment